nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Servicii în şantier

nVent Thermal Management a construit sisteme de management al căldurii (Heat Management Systems - HMS), pornind de la câţiva metri până la sute de kilometri. Această experienţă ne-a permis să dezvoltăm instrumente, protocoale şi, cel mai important, expertiza necesară pentru gestionarea cu succes a executării proiectelor cu sisteme de management al căldurii de orice dimensiune.

Aplicaţia noastră software multifuncţională pentru baza de date în construcţii nVent se află în centrul tuturor activităţilor de urmărire a resurselor şi raportează elementele cruciale în desfăşurarea proiectelor. Activităţile de servicii în şantier se desfăşoară în conformitate cu planul nVent Thermal Management de calitate a construcţiilor.

Servicii de contractare flexibile

nVent Thermal Management poate oferi diferite servicii de contractare. Putem să activăm ca şi contractor general, să gestionăm subcontractori cu forţă de muncă instruită în fabrică, vă putem ajuta să angajaţi subcontractori locali sau putem să activăm ca şi manager al construcţiei pentru implementarea sistemului dvs. de însoţitori electrici şi de izolare. Serviciile noastre globale şi regionale includ pre-construcţie, mobilizare, construcţie, montaj, post-construcţie şi asistenţă operaţională totală.

Angajament

Managementul nVent Thermal Management se angajează să aibă o forţă de muncă instruită şi eficientă în domeniul construcţiilor; angajaţii care efectuează sarcinile specifice primite sunt calificaţi pe baza educaţiei corespunzătoare, instruirii şi/sau experienţei cerute. Personalul nVent este la fel de divers ca şi produsele pe care le oferă, ceea ce permite nVent Thermal Management să pună la dispoziţie personal calificat pentru montaj, supraveghere în şantier, inginerie aplicată, asigurarea calităţii, controlul calităţii şi/sau management pentru orice proiect cu sisteme de management al căldurii.

Connection and Protection