nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Siguranţă

În toate fazele proiectului, nVent Thermal Management implementează o abordare de management total în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranţa mediului înconjurător, pentru a evalua riscurile şi a identifica măsurile corespunzătoare pentru a controla şi a minimiza riscurile şi pericolele.

Persoane competente sunt numite pentru a asigura conformitatea cu politica companiei, cerinţele clientului şi reglementările legale. Acestea parcurg toţi paşii necesari pentru a promova conştientizarea siguranţei personale şi a obţine astfel un loc de muncă fără accidente.

Managerii şi supervizorii au iniţiativa asigurării unui mediu de lucru sigur în zonele lor respective de activitate. Toţi angajaţii sunt conştienţi de responsabilităţile ce le revin pentru a avea grijă de ei înşişi şi de ceilalţi care pot fi afectaţi de activitatea lor, precum şi pentru a coopera cu compania pentru îndeplinirea atribuţiilor.

Connection and Protection