Prezentare generală

Cele mai bune servicii

Pentru a beneficia de cele mai bune soluţii de însoţitori electrici, apelaţi la liderul în domeniul serviciilor de inginerie şi design. La nVent Thermal Management, suntem experţi în soluţii cu sisteme de management al căldurii (HMS), iar divizia noastră de servicii nVent TRACER este larg percepută ca furnizor de vârf al unor asemenea servicii la cheie de însoţitori electrici:

  • Servicii de proiectare tehnologică
  • Achiziţie şi fabricaţie
  • Servicii în şantier
  • Servicii post instalare

Având siguranţa ca prioritate de vârf, suntem capabili să executăm proiecte de însoţitori electrici de orice mărime şi în orice domeniu. Putem furniza componentele individuale, asigura servicii de inginerie şi design şi chiar montajul şi întreţinerea întregului sistem.

Atunci când produsele noastre avansate sunt combinate cu serviciile noastre în şantier, obţineţi o soluţie integrată planificată şi executată strategic pentru un sistem optim de management al căldurii (heat management system - HMS). Prin gestionarea şi executarea tuturor aspectelor legate de design-ul şi instalarea unui sistem de însoţitori electrici, oferim o singură interfaţă echipei dvs. de proiect.


Implicare timpurie

Avantajul semnificativ al acestor servicii va fi constatat în momentul în care sunt combinate pentru a oferi o soluţie integrată, planificată şi executată în mod strategic pentru un sistem optim de management al căldurii. Prin implicarea noastră din primele faze de dezvoltare a proiectului, beneficiaţi de avantajul serviciilor noastre de estimare şi a programelor de optimizare. Acelaşi nivel de excelenţă a proiectării, ingeniozitate, calitate, integritate şi expertiză a produsului este asigurat în toate fazele proiectului, de la concepţie la punere în funcţiune. Toate serviciile noastre sunt executate prin utilizarea de proceduri de management de proiect. Aceste proceduri se aplică tuturor proiectelor noastre, de orice mărime, astfel încât acestea sunt livrate la timp, respectând bugetul şi specificaţiile stabilite.


Oriunde pe glob...

nVent Thermal Management este poziţionată strategic în toată lumea, pentru a îndeplini practicile şi cerinţele locale pentru soluţii de management al căldurii în domeniul industrial, comercial şi rezidenţial. Aceste centre de servicii oferă o gamă completă de servicii pentru sisteme de management al căldurii (HMS). Aceste servicii sunt oferite de nVent Thermal Management sub numele comercial de TRACER (total care in heat-tracing - îngrijire completă în domeniul însoţitorilor electrici).


Siguranţa înainte de toate!

nVent Thermal Management are o reputaţie mondială în ceea ce priveşte siguranţa, fiind angajată în asigurarea calităţii şi oferind posibilitatea de achiziţie de la o singură sursă. Reţeaua de centre de service pune la dispoziţia clienţilor experţi regionali familiarizaţi cu coduri şi cerinţe specifice, care pot executa proiecte în mod sigur şi la timp.


Cerinţe de management al căldurii

Prin oferirea de produse avansate, asistenţă tehnică superioară, strategii verificate de execuţie a proiectelor, standarde de siguranţă ridicate şi o organizare la nivel global, nVent Thermal Management este un partener ideal pentru cei care mizează pe expertiza, produsele şi serviciile sale în îndeplinirea cerinţelor de management al căldurii.


Connection and Protection