nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Inginerie şi design

Datele de intrare necesare pentru proiectarea în detaliu a sistemului de însoţitori electrici necesită generarea şi transmiterea a numeroase documente. Costul şi impactul planificării pentru aceste activităţi este rareori cuantificată de contractorii proiectului şi de clienţii finali. În orice caz, datele izometrice tipice ale conductelor vor trece pe la departamentele de proces, conducte, electric şi controlul documentelor înainte de a fi recepţionate de contractorul sistemului de însoţitori electrici, de obicei durând 2 ore pentru fiecare document transmis. Impactul asupra costului şi planificării este multiplicat în continuare în cazul în care este nevoie de modificări de design.

Noi dezvoltări în proiectarea sistemelor de însoţitori electrici nVent TRACERLYNX ®
În ultima perioadă nVent Thermal Management a dezvoltat TRACERLYNX ®, un instrument 3D de proiectare asistată de calculator ce utilizează software standard în domeniu, ca platformă pentru interfaţa directă cu majoritatea pachetelor de modelare utilizate de clienţi, cum ar fi PDMS şi PDS. Un flux de lucru nou extrem de productiv permite nVent Thermal Management să importe fişiere electronice de date intermediare (Intermediate Data Files - ISF) şi/sau fişiere cu componente pentru conducte (PCF -Piping Component Files) din modelul clientului direct în instrumentul nostru de design al însoţitorilor electrici. Clientul nu trebuie să genereze şi să trimită copii tipărite/electronice ale datelor izometrice. Instrumentul generează rapoarte precise care identifică datele lipsă, cum ar fi desenele de continuare. Pe măsură ce proiectul avansează, întotdeauna există modificări ale datelor de intrare, care adesea au un impact substanţial atât asupra costului, cât şi asupra planificării. Instrumentul include un "identificator al reviziilor", astfel încât clienţii să nu trebuiască să consume timp cu sortarea, revizualizarea şi filtrarea înainte de a emite aceste informaţii contractorului sistemului de însoţitori electrici. 

Connection and Protection