nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Audituri şi întreţinere

Întreţinerea preventivă efectuată la timp este esenţială pentru asigurarea funcţionării fiabile a sistemelor de management al căldurii, precum şi pentru evitarea costurilor ridicate asociate cu timpii de nefuncţionare neprevăzuţi. Iniţierea unui audit al sistemului de management al căldurii, sau implementarea unui acord de întreţinere, oferă siguranţa de a avea sistemul evaluat cu regularitate de experţi în domeniul însoţitorilor electrici, permiţând rezolvarea din timp a potenţialelor probleme ale sistemului.

nVent Thermal Management adaptează auditul sistemului dvs. de însoţitori electrici în funcţie de nivelul de detaliere cerut de funcţionarea sistemului dvs. de management al căldurii. O inspecţie vizuală de bază deseori identifică deteriorarea fizică sau zonele care necesită îmbunătăţiri ale manoperei, în timp ce un audit complet implică înregistrarea datelor de performanţă specifice sistemului de management al căldurii şi prelucrarea lor într-un raport de audit detaliat.

Raportul nostru identifică factorii de risc potenţial şi recomandă paşi pentru îmbunătăţirea performanţelor sistemului dvs. de management al căldurii.

Connection and Protection