TraceCalc Pro

Proiectarea sistemelor de însoţitori electrici pentru conducte şi recipienţi industriali

TraceCalc Pro este un program software pentru Windows de proiectare a sistemelor de însoţitori electrici. Oferă o interfaţă uşor de utilizat care vă ghidează printr-un proces pas cu pas pentru a obţine cel mai bun sistem de însoţitori electrici pentru proiectul dvs. specific, utilizând mărci de clasă mondială cum ar fi nVent RAYCHEM, nVent TRACER şi nVent PYROTENAX. TraceCalc Pro vă oferă de asemenea date de proiectare importante privind sistemul de însoţitori electrici, cum ar fi: pierderea de căldură pe conducte, numărul de circuite, sarcinile electrice, temperaturile maxime ale materialului învelitor, etc., concomitent cu furnizarea de soluţii automate în ceea ce priveşte cablurile de încălzire şi selecţia componentelor.
Cu TraceCalc Pro, puteţi proiecta în câţiva paşi uşori:
  1. Introduceţi parametrii de proiectare.
  2. Permiteţi TraceCalc Pro să vă sugereze o listă de materiale (bill of materials - BOM) exemplificând cea mai bună soluţie şi rezultatele proiectului: cablul de încălzire corespunzător, seturile de conectare şi produsele de control şi monitorizare pentru aplicaţia dvs.; sau puteţi selecta manual alte preferinţe.
  3. Trimiteţi o solicitare pentru o ofertă şi un reprezentant de vânzări vă va contacta cu o ofertă.
  4. Salvaţi proiectele pentru utilizare pe viitor.

TraceCalc Pro oferă rapoarte standard uşor de utilizat, pentru a rezuma rezultatele proiectării sistemului de însoţitori electrici şi a simplifica şi a uşura comandarea şi achiziţia produselor.
TraceCalc Pro oferă de asemenea caracteristici avansate, cum ar fi proiectare de circuite multi-segment, ventile şi tipuri de izolaţie personalizate, funcţii de editare avansate, pentru a face faţă cerinţelor dvs. specifice. Înainte de utilizarea TraceCalc Pro, utilizatorii ar trebui să fie familiarizaţi cu proiectarea sistemelor de însoţitori electrici.Acest program este o versiune demonstrativă de 30 de zile ce necesită înregistrarea pentru a extinde utilizarea sa peste 30 de zile. După ce lansaţi versiunea demonstrativă a TraceCalc Pro, vi se va cere să îl înregistraţi. După înregistrare, vă vom trimite codul de validare.
Dacă sunteţi deja un utilizator TraceCalc înregistrat şi doriţi numai să faceţi upgrade, descărcaţi şi instalaţi ultima versiune. Înregistrarea dvs. curentă şi setările programului vor fi păstrate.

Documents available for download
Connection and Protection