nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Vizualizare aplicaţii:

Detecţia scurgerilor chimice

TTC Application Overview

Sistemele TraceTek detectează şi localizează acizi minerali puternici cum ar fi acid sulfuric, azotic, utilizaţi în aplicaţii miniere, solubilizarea haldelor de steril şi prelucrarea mineralelor, precum şi a acidului acetic utilizat la instalaţii pentru ftalaţi.

Cablaje speciale şi rezistente la incendiu

TTC Application Overview

Sistemele de cablu cu supravieţuire la incendiu Pyrotenax MI reprezintă soluţia ideală pentru instalaţiile de cablare pretenţioase ale tuturor aplicaţiilor cu tensiune medie şi joasă. Cablurile depăşesc toate standardele mondiale de performanţă la foc.

aplicaţii comerciale si rezidenţiale

Încălzire în pardoseală

TTC Application Overview

Sistemele electrice Raychem de încălzire în pardoseală sunt instalate aproape de suprafaţa pardoselii, având ca rezultat o încălzire rapidă a încăperii. Acestea măresc confortul acasă şi în acelaşi timp permit economii ale costurilor de încălzire, la proiecte de renovare şi construcţii noi.

aplicaţii comerciale si rezidenţiale

Prevenirea umflării datorită îngheţului

TTC Application Overview

Sistemele de prevenire a umflării datorită îngheţului sunt utilizate pentru a preveni în mod eficient formarea de gheaţă în solul de sub rezervoarele criogenice, ceea ce poate duce la deformarea nedorită şi prezintă riscuri legate de ruperea peretelui rezervorului.

Pentair Thermal Controls asigură posibilităţi complete de design pentru prevenirea umflării datorită îngheţului dedesubtul rezervoarelor criogenice şi a rezervoarelor sau recipienţilor ce conţin LNG, amoniac sau alte lichide cu temperaturi scăzute. Rezervoarele se pot umfla datorită îngheţului dacă nu este prevăzută încălzire suplimentară dedesubtul rezervoarelor.

Pentair Thermal Controls oferă un număr de soluţii pentru prevenirea umflării datorită îngheţului (Frost Heave Prevention - FHP) la rezervoarele de stocare cu diametre mari.

Instalaţii industriale

Protecţia la îngheţ a conductelor

TTC Application Overview

Atunci când conductele sunt expuse la temperaturi sub zero grade, se pot sparge, cu consecinţe considerabile în ceea ce priveşte daunele şi dezmembrarea. Sistemul Raychem de protecţie la îngheţ previne îngheţarea conductelor de apă, tubulaturilor principale de incendiu şi sistemelor de stropire din conducte de plastic şi metal.

Menţinerea temperaturii apei calde

TTC Application Overview

Cerinţele sistemelor de apă caldă din ziua de azi pun accentul pe combinaţia între confortul utilizatorului şi economiile operaţionale şi de energie. Ţinând cont de aceste lucruri, Raychem a dezvoltat sistemul său de menţinere a temperaturii apeipentru a păstra apa la temperatura potrivită peste tot înclădire, indiferent cât de complexă este aceasta. Sistemul inteligent menţine costul investiţiei redus şi apoi funcţionează în mod economic şi eficient.

aplicaţii comerciale si rezidenţiale

Detecţia scurgerilor de apă

TTC Application Overview

Scurgerile în birouri, hoteluri, muzee, săli de calculatoare, centre de date sau alte clădiri comerciale afectează bunurile, datele sau buna dispoziţie a clienţilor. În ziua de azi, infrastructura şi echipamentele critice necesită disponibilitate de 24 de ore din 24, sau absolut niciun fel de daune.

aplicaţii comerciale si rezidenţialeInstalaţii industriale

Încălzirea conductelor lungi (linii de transfer)

TTC Application Overview

Sistemele de încălzire a liniilor lungi Pentair Thermal Controls oferă soluţii economice pentru protecţia la îngheţ şi menţinerea temperaturii liniilor de transfer lungi, de obicei cu lungimi ale sistemului de 250m sau mai mult.

Liniile lungi servesc de obicei la transferul de lichide între fabrici de procesare sau la instalaţii de depozitare sau transport. Fermele de rezervoare, danele pentru vasele de transport oceanic şi conductele dintre instalaţiile petrochimice sunt alte exemple de aplicaţii la care se pot utiliza sisteme de însoţire a liniilor lungi. Sistemele de însoţire a liniilor lungi pot fi dificil de proiectat şi instalat şi pot reprezenta o investiţia financiară semnificativă pentru o instalaţie.

Pentair Thermal Controls oferă pentru aceste aplicaţii o gamă largă de tehnologii verificate în domeniu, în funcţie de lungime şi domeniul de temperatură. 

Instalaţii industriale

Protecţia la îngheţ a conductelor

TTC Application Overview

Pentair Thermal Controls oferă sisteme de încălzire complete pentru protecţie la îngheţ, pentru a îndeplini diferite cerinţe ale unor domenii industriale diverse: petrol şi gaze, utilităţi, petrochimie, substanţe chimice speciale, pastă de lemn şi hârtie, farmaceutică.

Apa şi lichidele care conţin apă în cantitate însemnată, se dilată pe măsură ce îngheaţă. Această expansiune poate cauza spargerea conductei, ceea ce duce la deteriorarea bunurilor, pierderea de producţie sau punerea în pericol a siguranţei personalului.

Oferim diferite sisteme de protecţie la îngheţ a conductelor cu diferite tehnologii, potrivite pentru utilizarea în zone periculoase şi nepericuloase.

aplicaţii comerciale si rezidenţialeInstalaţii industriale

Menţinerea temperaturii de proces

TTC Application Overview

Însoţirea electrică a conductelor este critică pentru menţinerea temperaturii conductelor care sunt de aşteptat a avea lichide stagnante pe termen lung.

Sistemele Pentair Thermal Controls de însoţitori electrici industriali menţin în mod fiabil temperaturile de proces într-o gamă largă de aplicaţii.
Sistemele noastre utilizează tehnologii diferite şi sunt potrivite pentru utilizare în zone periculoase şi nepericuloase.

Instalaţii industriale

Topirea zăpezii de pe suprafeţe - rampe şi căi de acces

TTC Application Overview

Zăpada şi gheaţa pot crea suprafeţe alunecoase, care pot cauza daune persoanelor şi vehiculelor. De la rampe de acces pentru parcarea maşinilor şi cheiuri de încărcare, la trotuare publice şi rute de evacuare de urgenţă, sistemele noastre topesc gheaţa şi zăpada şi oferă o suprafaţă sigură la păşit şi condus.

Dejivrarea acoperişurilor şi jgheaburilor

TTC Application Overview

Topirea şi reîngheţarea zăpezii poate deteriora acoperişurile şi jgheaburile. Ţurţurii grei pot cădea şi cauza leziuni. Sistemul Raychem topeşte zăpada şi gheaţa din jgheaburi înainte de formarea acestora. Acesta asigură o cale de evacuare continuă pentru gheaţa şi zăpada topită prin jgheab şi conducta de evacuare.

Connection and Protection