nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Detectare scurgeri

Water-Leak-Detection-Commercial.jpg

Chiar de la inventarea instalaţiilor de interior, proprietarii de clădiri şi-au făcut probleme pentru daunele produse de apă. Nu s-au schimbat multe în 200 de ani, cu excepţia costului unei scurgeri de apă, care poate fi de mii de ori mai scumpă decât în cazul unei pivniţe umede în cazul generaţiilor anterioare...

Scurgerile în birouri, hoteluri, muzee, săli de calculatoare, centre de date sau alte clădiri comerciale pot afecta bunuri, date sau bunăvoinţa clienţilor.

Infrastructura şi echipamentele critice necesită în mod normal disponibilitate 24 de ore din 24 şi absolut nicio defecţiune.

Sistem de detecţie a scurgerilor de apă

nVent Thermal Management oferă Sistemul nVent TRACETEK de detecţie a scurgerilor de apă, un sistem modular multifuncţional, cu multe componente interschimbabile ce pot fi configurate după cum este nevoie în cazul fiecărei aplicaţii. Gama largă de module de alarmă şi componente modulare TRACETEK vă permite să adaptaţi monitorizarea şi formatul în funcţie de aplicaţie.

Sistemul TRACETEK de detecţie a scurgerilor de apă include aceste componente de bază:

  • Cabluri şi sonde detectoare: aceste cabluri şi sonde detectează în mod direct şi indică cu precizie sursa scurgerii, cum ar fi cabluri utilizate sub pardoseli înălţate, tăvi pentru captarea picăturilor la conducte supraterane, sonde plate pentru bazine de decantare sau zone umede şi sonde în miniatură pentru zone înguste.
  • Cabluri de ghidaj şi/sau de legătură: acestea sunt cabluri ce conectează modulul la cablul/componentele detectoare
  • Terminatori: aceştia se montează la fiecare suport al cablului detector din circuit
  • Accesorii: articole de genul cleme de prindere, utilizate pentru a fixa cablul detector în poziţie
  • Modulele de interfaţă cu senzor (Sensor Interface Modules - SIM): oferă tensiunea de excitaţie necesară pentru utilizarea cablului sau a sondelor. Apoi SIM-ul monitorizează nivelurile curentului şi tensiunii analogice, pentru a determina momentul şi locul în care a apărut o scurgere. Măsurătorile sunt digitizate şi transmise înapoi la panoul de control şi alarmă, pentru a fi afişate utilizatorului sau pentru interfaţarea cu sisteme de nivel superior. Aceste module pot fi de tipul unui modul de alarmă fără localizare pentru acoperirea unor suprafeţe mici, sau un modul de alarmă şi localizare ce poate monitoriza una sau mai multe suprafeţe mari.

Produse înrudite

Connection and Protection