nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Detectare scurgeri

Siguranţa este preocuparea numărul 1 a majorităţii companiilor implicate în manevrarea carburanţilor petrolieri, la fel şi protecţia mediului înconjurător. Cadrul legislativ în ambele domenii devine din ce în ce mai restrictiv, aşa încât dacă afacerea dvs. implică producţia, transportul, stocarea, rafinarea sau consumul de carburanţi, trebuie să luaţi în considerare posibilitatea unei scurgeri.

În unele situaţii, sursa potenţială a unei scurgeri poate fi anticipată. O groapă pentru ventil, o izolare în caz de umplere excesivă sau un bazin de decantare într-un punct jos reprezintă o locaţie ideală pentru o sondă de carburant cu acţiune rapidă. Aflarea cu rapiditate despre acumularea de carburant într-o zonă neaşteptată poate fi de mare ajutor pentru evitarea unui accident catastrofic sau a unei curăţiri costisitoare.

Nu faceţi greşeala de a vă imagina că o scurgere "lentă" este o scurgere "mică". O scurgere lentă se poate transforma într-una mare dacă sistemul de detecţie este prea puţin sensibil la detecţia scurgerilor sub un anumit prag sau sub un anumit procent al debitului. Mult prea multe scurgeri sunt detectate abia atunci când cineva simte mirosul de carburant sau după ce apele de suprafaţă/subterane sunt deja contaminate.

Sistem de detecţie a scurgerilor de carburant

nVent Thermal Management oferă soluţii de detecţie a scurgerilor de carburant care detectează scurgerile înainte ca acestea să vă creeze probleme.

Sistemul nVent TRACETEK de detecţie a scurgerilor de carburant include aceste componente de bază:

  • Cabluri detectoare: aceste cabluri asigură o detecţie timpurie a scurgerilor şi infiltraţiilor subterane şi supraterane, înainte de a se transforma în scurgeri mari.  Iar locaţia este raportată celui mai apropiat aparat de măsurare.
  • Sonde: acestea detectează carburantul ce pluteşte pe apă sau carburantul acumulat în puncte joase, cum ar fi bazine de decantare sau gropi pentru ventile, sau pe suprafeţe plane de genul suporturilor pentru pompe. Sondele reacţionează instantaneu chiar şi la o peliculă subţire şi pot fi resetate şi reutilizate, şi chiar "testate umed" dacă se doreşte.
  • Module de interfaţă cu senzor şi panouri de alarmare: acestea sunt proiectate pentru a alimenta cablurile şi sondele detectoare, a monitoriza starea acestora şi a raporta existenţa şi locaţia oricărei scurgeri operatorilor şi altor sisteme de alarmare şi supraveghere.

Produse înrudite

Connection and Protection