nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Detectare scurgeri

Cablurile detectoare nVent TRACETEK pentru acizi şi substanţe chimice apoase sunt destinate lichidelor periculoase din rezervoare şi transportate prin sisteme de conducte şi ventile. Cablurile noastre pot detecta prezenţa soluţiilor pe bază de apă ce conţin substanţe chimice corozive sau toxice. Aplicaţiile includ sisteme pentru tratarea apelor, ape uzate şi livrarea de substanţe chimice în domeniul fabricaţiei semiconductorilor şi producţiei farmaceutice. Canalizarea laboratoarelor, remedierea apelor freatice, transferul acidului uzat şi alte lichide similare ce sunt transportate în conducte cu pereţi dubli sunt de asemenea aplicaţii bune pentru senzorii noştri de uz general pentru substanţe chimice apoase.Chemical-Leak-Detection-Industrial.jpg

Sistem de detecţie a scurgerilor de substanţe chimice

nVent Thermal Management oferă cabluri speciale pentru acid, proiectate a reacţiona la acid sulfuric sau azotic puternic, în timp ce ignoră ploaia, zăpada topită curgând, ceaţa şi stropii marini, şi chiar pulberile de acizi diluaţi. Aceasta înseamnă că TT7000-HUV, cablul detector special pentru acid, poate fi instalat în exterior şi poate fi expus la diferite condiţii atmosferice fără generarea unei alarme false. Cu toate acestea, în caz de scurgere a unui acid puternic de la o conductă sau un fiting, scurgerea este detectată rapid şi locaţia este raportată panoului de control prin indicarea cu precizie a locaţiei.

Sistemul TRACETEK de detecţie a scurgerilor de substanţe chimice include aceste componente de bază:

  • Cabluri detectoare şi sonde: aceste cabluri şi sonde detectează în mod direct şi indică cu exactitate sursa scurgerii. Acestea includ cabluri utilizate dedesubtul pardoselilor înălţate, tăvi pentru captarea picăturilor la conducte suspendate, sonde plate pentru bazine de decantare sau zone umede şi sonde în miniatură pentru zone înguste.
  • Cabluri de ghidaj şi/sau de legătură: acestea sunt cabluri ce conectează modulul la cablul/componentele detectoare
  • Terminatori: aceştia se montează la fiecare suport al cablului detector din circuit
  • Accesorii: articole de genul cleme de prindere, utilizate pentru a fixa cablul detector în poziţie
  • Modulele de interfaţă cu senzor (Sensor Interface Modules - SIM): oferă tensiunea de excitaţie necesară pentru utilizarea cablului sau a sondelor. Apoi SIM-ul monitorizează nivelurile curentului şi tensiunii analogice, pentru a determina momentul şi locul în care a apărut o scurgere. Măsutătorile sunt digitizate şi transmise înapoi la panoul de control şi alarmă, pentru a fi afişate utilizatorului sau pentru interfaţarea cu sisteme de nivel superior. Aceste module pot fi de tipul unui modul de alarmă fără localizare pentru acoperirea unor suprafeţe mici, sau un modul de alarmă şi localizare ce poate monitoriza una sau mai multe suprafeţe mari.

Produse înrudite

Connection and Protection