Protecţia la îngheţ a conductelor

nVent Thermal Management oferă sisteme de încălzire complete pentru protecţia la îngheţ pentru a îndeplini diferite cerinţe ale unor domenii industriale diverse: petrol şi gaze, utilităţi, petrochimie, substanţe chimice speciale, pastă de lemn şi hârtie, farmaceutică. Pipe-Freeze-Protection-Industrial.jpg

Apa şi lichidele care conţin apă în cantitate însemnată, se dilată pe măsură ce îngheaţă. Această expansiune poate cauza spargerea conductei, ceea ce duce la deteriorarea bunurilor, pierderea de producţie sau punerea în pericol a siguranţei personalului.

  • O conductă de apă îngheţată ce duce la un proces critic - cum ar fi o conductă îngheţată într-o fabrică de tratare a apelor uzate sau turn de răcire poate opri funcţionarea, cauzând pierderi de multe milioane.
  • O conductă îngheţată la dispozitivele de stropire de siguranţă pot pune în pericol siguranţa personalului în eventualitatea unei expuneri chimice periculoase.

Oferim diferite sisteme de protecţie la îngheţ a conductelor utilizând diferite tehnologii, potrivite pentru utilizarea în zone periculoase şi nepericuloase.

Protecţia la îngheţ a conductelor – produse uşor de utilizat sau o abordare completă a sistemelor de management al căldurii

nVent Thermal Management oferă protecţia la îngheţ a conductelor ca un sistem complet de management al căldurii ce include selecţia tehnologiilor corespunzătoare de cabluri pentru încăzirea conductelor şi tehnologii avansate de sisteme de control, în completare la servicii la cheie.

Sistem de însoţitori electrici
  • Cabluri electrice pentru însoţitori electrici – cabluri pentru însoţitori electrici ce menţin temperatura lichidelor ce nu curg prin înlocuirea căldurii pierdute prin izolaţia termică la conducte, recipienţi şi echipamente asociate.
  • Sisteme de control avansat – ajută la menţinerea temperaturii lichidului printr-o conductă cu însoţitori electrici.
  • Componente şi accesorii – articole pentru efectuarea conexiunilor electrice şi definitivarea corespunzătoare a instalaţiei, cum ar fi terminatori, bandă de sticlă şi etichete de avertizare.
Servicii
 

Produse înrudite

Connection and Protection