nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management devine nVent
- o nouă oportunitate de a stimula inovația

Mărcile dvs. de încredere RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX și TraceTek sunt acum parte a nVent Thermal Management.

Noul site web al companiei este în curs de dezvoltare și va fi lansat în ianuarie 2019. Până atunci, suntem bucuroși să vă oferim informații prin intermediul site-ul nostru web curent.

Pentru mai multe informații despre nVent:
Descărcați comunicatul de presă
Vizitați nVent.com
(în prezent, numai în limba engleză)

Cablaje speciale şi rezistente la foc

Soluţii inteligente Pyro MI

Cablurile de conexiune performante Pyro MI asigură integritatea sistemului în aplicaţii critice pentru siguranţa la foc a clădirilorFire-Rated-Commercial.jpg

De ce proiectanţii de clădiri şi specialiştii în prevenirea incendiilor aleg cablurile Pyro rezistente la foc ?

- Calităţi reale de supravieţuire la foc - cablurile nu se ard în condiţii de foc
- Compact: diametrul total al cablului cu izolaţie minerală Pyro este mult mai mic decât alternativele polimerice, reprezentând o soluţie ce permite economia de spaţiu
- Cel mai ridicat grad de ecranare electrică. Cu un înveliş de cupru ce înconjoară conductorii din mijloc, cablurile includ cele mai ridicate niveluri de protecţie la interferenţă electro-magnetică, maximizând compatibilitatea electromagnetică (EMC) şi permiţând cablurilor să fie instalate cu separare minimă de celelalte cabluri.

Soluţii cu cabluri rezistente la foc care corespund standardelor

Cablurile nVent PYROTENAX MI îndeplinesc toate cerinţele de performanţă şi deţin toate aprobările în vigoare referitoare la cablurile sistemelor critice pentru siguranţa vieţii şi combaterea incendiilor, precum şi pentru sistemele de alarmare în caz de incendiu. Pyro MI reprezintă soluţia cea mai sigură pentru toate tipurile de aplicaţii, fără nicio grijă.


Produse înrudite

Connection and Protection