Despre noi

nVent

nVent Thermal Management îşi propune ca misiune principală îndeplinirea cerinţelor clienţilor. De peste 50 de ani, am conştientizat faptul că inovaţia şi satisfacţia clienţilor stau la baza succesului nostru.

De aceea punem un accent deosebit pe cunoaşterea clienţilor noştri şi anticiparea cerinţelor de pe piaţă. Cu peste 300 de brevete pe numele nostru, putem spune că suntem foarte implicaţi în acest domeniu. Ştim că prin investiţii în cercetare şi dezvoltare ne putem ajuta clienţii să rămână lideri în domeniile lor respective de activitate.

Ca proiectant şi integrator ce oferă servicii complete pentru sisteme de management al căldurii, nVent Thermal Management este o companie unică. Noi lucrăm în mod direct cu clienţii noştri pentru a le înţelege provocările şi cerinţele, în vederea proiectării şi construirii de sisteme reuşite de însoţitori electrici. Prin asocierea tehnologiilor de vârf în domeniu specifice mărcilor de produse de genul nVent RAYCHEM şi nVent PYROTENAX cu marca noastră de servicii nVent TRACER, putem oferi sisteme de însoţitori electrici de cea mai bună calitate.

Oferim de asemenea produse şi servicii de calitate pentru încălzire în pardoseală, cablaje rezistente la incendiu şi de performanţă, detecţia scurgerilor, detecţie, topirea zăpezii şi dejivrare pentru aplicaţii industriale, comerciale şi rezidenţiale.

Dar nVent Thermal Management înseamnă mai mult decât produse şi servicii. Angajaţii noştri sunt printre cei mai devotaţi din lume, iar devotamentul nostru nu se opreşte odată cu asistenţa pentru clienţi. Suntem angajaţi în a ne face datoria, dar nu numai faţă de clienţii noştri şi de domeniile în care ne desfăşurăm activitatea, ci faţă de întreaga lume. Îndiferent dacă este vorba de proiectarea de produse mai eficiente energetic şi de soluţii cu impact mai redus asupra mediului înconjurător, sau de sprijinirea comunităţilor locale prin participarea la evenimente caritabile, personalul nVent Thermal Management se străduieşte să facă diferenţa.

Mărci principale: PYROTENAX , RAYCHEM , TRACER şi TRACETEK

Connection and Protection