Cariere

nVent Thermal Management, parte a nVent, este un lider în furnizarea de sisteme de însoţitori electrici, încălzire în pardoseală, cablaje rezistente la incendiu şi speciale, precum şi soluţii de detectare pentru industrii vitale, cum ar fi energie, alimentare, apă, minieră, chimică şi farmaceutică, alimentaţie şi băuturi, clădiri şi construcţii. nVent Thermal Management are o istorie bogată, o prezenţă globală extinsă şi mai mult de 3.000 de angajaţi în peste 50 de ţări.

Acordăm atenţie dezvoltării aptitudinilor angajaţilor noştri, dezvoltării afacerii şi implementării excelenţei operaţionale, astfel încât să avem un impact pozitiv asupra comunităţii globale. Dacă sunteţi la fel de pasionaţi de munca dvs., vă încurajăm să analizaţi oportunităţile pe care vi le oferă nVent.

Puterea celor mulţi

nVent urmăreşte să îşi dezvolte şi să îşi conducă afacerea pe o bază solidă, a diversităţii şi incluziunii.

Noi credem într-o atmosferă de diversitate şi incluziune care sprijină toţi angajaţii în atingerea potenţialului lor maxim, a se simţi respectaţi, apreciaţi şi valoroşi pentru ceea ce sunt, astfel încât în mod individual şi colectiv să ofere tot ce au mai bun la locul de muncă.

Diversitatea, într-o formă simplă, înseamnă diferenţe nu numai de vârstă, sex şi rasă, ci de asemenea în modul de gândire, stil, cultură, religie, educaţie etc. Diferenţele la locul de muncă pot stimula creativitatea, inovaţia, ideile noi şi gândirea neîngrădită de şabloane.

Totuşi, diferenţa în sine nu garantează nimic. Important este modul în care tratăm diferenţa. Pentru aceasta, trebuie creată o cultură a includerii care să stimuleze o forţă de muncă conştientă de diversitatea clienţilor noştri, să stimuleze inovaţia şi gândirea creatoare şi să sprijine dorinţa de excelenţă a angajaţilor noştri în tot ceea ce facem. Noi credem că, prin diversitate, avem acces la cei mai buni oameni, iar prin incluziune, scoatem la iveală ceea ce este mai bun în aceştia.

Connection and Protection